|

Vertrekdatum komt in zicht…….

Nog een paar dingen te regelen en we kunnen inruimen, fourageren en vertrekken. Ja echt de datum komt dichterbij….

Zondag worden we met Sobat Kras op de laad- en loswal verwacht in Parkhaven, alwaar we met de buren een borrel drinken voordat iedereen op vakantie gaat. Maandag nog wat medische check-ups en een laatste fysiobehandeling voor Hans. Nog een nieuwe koeling inbouwen en twee familiebezoeken en dan kunnen we echt losmaken.

Sobat Kras is gebrandmerkt en zeebrief komt binnenkort binnen.
Ondertussen verzamelen we allerlei zaken die aan boord moeten: kaarten, apotheek, verbandmiddelen, leesboeken, apparatuur met laders, laptops helemaal geupdate, enzovoorts. Suzan maakt hoezen voor luchthappers, luiken en een waterdichte zak waar de rubberboot in opgeborgen kan worden aan dek. De bimini is al klaar en de nieuwe compacte naaimachine doet dus uitstekend dienst en gaat mee.

Inmiddels is de Iimpuls bij la Coruna – Spanje door de reddingsboot naar binnen gesleept na een spannende nacht met 11 meter aan visnetten rondom schroef en roer. Gelukkig goed afgelopen.
Dit zet ons wel weer aan het denken of we die satelliettelefoon niet nu al nodig hebben i.p.v. volgend jaar.

Zo blijft er iedere keer weer iets om mee bezig te zijn.
Maar we gaan…….binnenkort.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

 1. Hallo Hans en Suzan
  Leuk te lezen, het gaat nu echt gebeuren! We wensen jullie een hele goeie tijd!
  Het gaat heel goed met Josje. Ze is pas getrimd omdat ze vrij veel last van de warmte had, ze lijkt ineens veel jonger. Ze is van de baarmoederoperatie helemaal opgeknapt en ook het stramme van ’s avonds uit de mand komen lijkt grotendeels verdwenen.
  We blijven af en toe eens op jullie site kijken, we zijn benieuwd.
  Groet,
  Peer & Lies en een poot van Josje.

Reacties zijn gesloten.