Sobat Kras gaat weer zeilen!

Nadat ons vertrek keer op keer uitgesteld werd, lijkt het nu te gaan lukken. Eindelijk vielen er een aantal zaken mee i.p.v. tegen en we gaan woensdagmorgen, 4 juli vroeg met het vliegtuig naar Faro in Portugal, om onze zeilreis weer op te pakken.

Hans zijn schippersbotje is na 6 weken gips mooi geheeld en na twee weken oefenen door van alles te doen, voelt hij zich weer fit genoeg om de Sobat Kras te antifoulen. Daarna zullen we haar zo snel mogelijk te water laten om eerst een poosje voor, of is het achter, anker bij te komen van de emotionele achtbaan die we achter de rug hebben.

Rien en Leny zijn de eersten die ons adviseren te gaan. Ook omdat Rien de therapie heel goed doorstaan heeft en nu een vervolgbehandeling krijgt. Hij heeft weer zin om in de tuin te rommelen en wat te kokkerellen zo nu en dan. Leny is na een korte opname weer thuis en voelt zich beter dan ze zich in lange tijd gevoeld heeft. Rustig aan pakken ze samen het leven verder op. En het belangrijkste ze hebben er allebei zin in.

We hebben ondanks het niet geplande langdurig verblijf in Nederland ook genoten van onze kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en buren, maar tellen nu de dagen af om weer te gaan varen. Het blog wordt vervolgd!

Nog drie nachtjes slapen….

 

Vergelijkbare berichten

5 reacties

 1. beste suzan,

  VANDAAG 11 JULI HEB IK JE OUDERS BEZOCHT HET WAS ONTZETTEND GEZELLIG ZE VONDEN HET HEEL LEUK

  GROET
  bAS

 2. We hebben een hele fijne verjaardag gekregen,ze zijn in grote getale
  op bezoek gekomen.
  Pa is vandaag wel veel meer moe dan anders, nu slaapt hij een poosje.
  We genieten volop van de tuin met alle bloemen. Het is prachtig
  hoe het nu is.
  Veel liefs van ons, pa en ma.

 3. Hoi Hans en Suzan,
  Leuk om jullie gisteren nog even gesproken te hebben en fijn dat jullie nu eindelijk weer naar Portugal kunnen. Snel de antifouling erop smeren en dan varen…….

Reacties zijn gesloten.