Seinbaai-slecht-weer

Seinebaai en familieweek op het land – aug 2015

Zeilen van Cherbourg naar St. Vaast met tij mee, de Seinebaai in

Sobat Kras zeilt naar St Vaast, ziet daar op 16 augustus 2015 de fantastische jaarlijkse 8,6 km run naar eiland Tatihou met laag laag water tijdens de run en vaart vervolgens naar Ouistreham.

Quistreham ontmoeting Bai Sait crew

Connie en Nico van de Bai Sait, ons vorige schip de Moody 425 komen langs voor de, bij overdracht van het schip beloofde, borrel en we hebben een gezellige middag, bekijken elkaars schepen en eten aan de haven in één van de restaurants bij de sluizen in Ouistreham. Precies 6 jaar nadat we het schip overgedragen hebben……

Quistreham – Caen

De volgende dag varen we het kanaal op naar Caen waar we Sobat Kras een ruime week neerleggen om deze week met onze kinderen en kleinkinderen in Douville-en-Auge door te brengen.

Een landweek met familie

22 – 29 augustus. Jammer dat het het grootste deel van de week regent, dat stuurt de plannen wel in de war maar uiteindelijk hebben we een hele fijne week gehad met bezoeken aan Honfleur, Kasteel van Caen, Memorial museum, Vlindertuin, Strand, Festyland, Zwembad, Merville kannonnenbattery, Pegasus museum, Etretat Olifantrotsen, roadtrip in de camper en dit alles in allerhande samenstelling. Volgende keer hopen we absoluut op beter weer.

16 – 29 augustus 2015

 

Vergelijkbare berichten