Cala Tarida

San Antoni de Portmany – Ibiza

San Antoni de Portmany

Na twee nachten motoren we langs de NW-kust van Ibiza naar San Antoni. Een prachtige grillige rotskust glijdt aan ons voorbij. In de baai bij SAdP ziet Hans een rog springen, onderweg zien we nog een maanvis met een grote zeilvin langsdrijven en weer dolfijnen op afstand, natuurlijk omdat we nu dicht onder de kust varen.

Rita’s Cantina

In San Antoni vinden we de Nederlandse kroeg – terras waar we bitterballen bij de borrel eten en later nasi goreng. Goed betaalbaar en vriendelijke bediening. Leuk om nog eens terug te komen, ook omdat er een vrije wifi beschikbaar is.

Fourageren

Ook fourageren we bij de Lidl die hier 10 minuten lopen vandaan is. Dat is wel noodzakelijk omdat in alle kleinere Cala’s als er al een winkel is, er alleen water, brood en tomaten te koop zijn. Dus sjouwen we ons een slag in de rondte met water, bier, verse groenten, blikken en andere etenswaren. Maar dan kunnen we weer even vooruit…….

Cala Tarida

De volgende morgen zeilen we naar Cala Tarida waar de Aeolus van Koos en Jolanda al twee weken ligt. Zuid van Isla de Conejera over een ondiep stuk rotsen en zand, spannend…., vooral als de dieptemeter van 80 naar 4,5 meter gaat! Gelukkig gaat het prima.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Hey Suzan en Hans,

    Klinkt weer fantastisch! Hel veel plezier met Dasja en Lars, geniet ervan.

    Liefs van ons.

Reacties zijn gesloten.