opnieuw Lissabon Donkere wolken
|

Opnieuw Lissabon

Planning

Medio april vliegt de Sobat Kras crew opnieuw naar Lissabon om Sobat Kras weer gereed te maken voor de komende zomer. De plannen liggen klaar en we hebben beide weer zin om de zeiltocht naar Nederland  in etappes en op ons gemak uit te voeren. Sobat Kras verwachten we in september in Lelystad vast te maken.

opnieuw Lissabon Donkere wolken

7 maanden

Na de vroege afsluiting van het vorige vaarseizoen, eind augustus 2014 zijn we ruim zeven maanden thuis geweest. In die periode hebben we weer concrete en zinvolle invulling van onze tijd gevonden.

Bezoeken aan en van familie, kinderen en kleinkinderen evenals veel vrienden en buren hebben ons flink bezig gehouden. En nog hebben we lang niet alle vrienden gezien.

Sobat Kras in de mist

Najaar 2014

In het najaar is Suzan met Dasja naar Antwerpen en met het vliegtuig met Leny en Elice op Sicilië geweest. Hans is door Per meegenomen naar Londen.
Samen een weekeinde Vlissingen en de Feestdagen sloten 2014 af.

Sicilie per vliegtuig

Catamaran zeilen Canaries en skiën

In het voorjaar alweer een week catamaran zeilen met Reinier en Louis bij Han en Ingrid op de Twins rond Tenerife en Hans ging nog even skiën met Robin.

Gezond en fit

Na onderzoek en bezoek aan de specialist heeft Hans nu medicatie waar hij veel baat bij heeft en ook de sportschool heeft hier voor Hans aan bijgedragen.

Werk

Suzan is met nieuwe energie aan de slag gegaan als Jachtmakelaar bij Sea Independent en voor diverse opdrachtgevers is ze druk met P.R.- en marketingwerk en het maken en onderhouden van diverse  websites,  inclusief site content, Seo en Social media optimalisatie.

2015 gaat verder

Al met al is 2014 een roerig jaar geweest dat we gelukkig prima hebben kunnen afsluiten. 2015 hebben we met een grote knal ingeluid en binnenkort gaan we onze zeilverhalen weer op dit blog met jullie delen.

Eerst vliegen we opnieuw naar Lissabon en eind april willen we langs de Portugese kust noordwaarts zeilen. Halverwege de zomer laten we Sobat Kras in Frankrijk achter om drie weken naar Nederland te komen. Daarna ondernemen we de reis naar Nederland met een kleine vakantieweek break in Normandië eind augustus.

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. Hey lieve mensen,

    Wij zijn er ook weer klaar voor! Tot snel in het prachtige, zonnige Lisboa!

    Liefs van ons,

    Wim en Annemieke

  2. Wij wensen jullie heel veel plezier en geluk. Een goede reis gewenst!

Reacties zijn gesloten.