Los……

[fgallery id=2 w=450 h=385 t=0 title=”Vertrek uit Lelystad”]

Gisteren om 13.15 is Sobat Kras uit Lelystad vertrokken!

Inmiddels nog in IJmuiden omdat Hans flink last heeft van zijn rib en nog even niet aan zeilen toe is. Even aankijken hoe het verder met hem gaat.

Hij baalt er stevig van dat het ene nog niet over is en het volgende weer in de weg zit. Maar de tijd is aan ons en we gaan als het mogelijk is verder.

Vergelijkbare berichten

5 reacties

 1. Hoi Hans & Suzan,
  Ken je die mop van die 3 mannen die zouden vertrekken? Nou, die vertrokken niet!
  Zeker 70 uitzwaaiers waren bij ons verzameld en kregen dus te horen dat er niks te zwaaien viel. Maar ze hebben toch mooi afscheid van de mannen kunnen nemen. En ook zij hebben de parkhavenvlag. Ronald en Jan Nagel en Dick Huys hebben mooi gesproken en Johan en Henriette vonden het geweldig dat ze gewacht hadden met vertrek zodat zij er ook bij konden zijn. Vooralsnog vertrekken ze dus morgenochtend. Sterkte met de rib, hopelijk neemt de pijn af en warme groeten vanuit een winderig en kil Parkhaven.
  Lfs
  Madee (en Bernard natuurlijk maar die komen jullie nog wel tegen ergens in een leuk frans plaatsje)

  1. Hoi Madee
   Bof jij eens dat Bernard nog twee dagen langer bij je is. Je mag de weergoden wel dankbaar zijn! Hans

 2. Dat is een fikse tegenvaller. Gelukkig niet midden op zee. Een gekneusde rib, gestruikeld aan dek, neem ik aan? Is nogal pijnlijk, maar komt wel weer goed. Robeyene en Ruby Rose liggen overigens nog in Parkhaven vanwege het slechte weer. Maandag 25-7 varen we waarschijnlijk naar IJmuiden en dan richting Frankrijk. Voor nu: sterkte gewenst; we komen elkaar ongetwijfeld tegen.

  1. Ha Schipper Ruby Rose
   De rib was al dinsdag ontstaan met het losmaken van de landvasten op de palen is Hans hangend op de reling voor, uitgeschoten en een krak gehoord, veel pijn gehad. Een paar dagen pijnstillers genomen en nu weer zonder pijnstillers in staat te hoesten, niezen en draaien en bewegen zonder pijn. Wel nog een gevoelige plek.
   We komen elkaar vast nog tegen. Goede vaart voor morgen alvast.

   Nog bedankt dat je zo doorgevraagd hebt over aanmelden op de site en emailberichten ontvangen als er weer iets opstond. Daardoor ben ik verder gaan zoeken en heb het subscribe2 tooltje gevonden. En het werkt want je hebt je al aangemeld.
   Superleuk.

   Hartelijke groet vanuit Scheveningen.
   Morgen hopelijk een stukje verderop.
   Groeten Suzan en Hans

 3. Jammer dat het gelijk wat tegen valt. Maar na dit euveltje, weet ik zeker, gaat het als een zonnetje!
  Genieten maar, en Hans kop op met je ribbetjes maak er anders maar spareribs van…

  Lfs Anneke

Reacties zijn gesloten.