Hobbelige landing – Pink Rocna

Hobbelige landing Gibraltar pink rocna

hobbelige landing pink rocna
Gibraltar!

Na een nachtje op Gatwick vliegen we ’s morgens om zeven uur richting Gibraltar. Onderweg geen vuiltje aan de lucht, maar bij de landing is het spannend of we niet uit  moeten wijken naar Malaga. Het resultaat van de hobbelige landing op de natte landingsbaan van Gibraltar zie je in het filmpje dat Suzan maakte.

Hobbelige-Landing-Gibraltar (filmpje)

Pink Rocna anker hobbelige landing

Het nieuwe Rocna anker is nu fluorescerend knalroze gespoten zodat we nu in de haven al ‘Sobat Petticoat’ genoemd worden. Maar goed onder water gaan we onze pink Rocna wel terugvinden! Nu maar hopen dat het ook dieven afschrikt. Ook zijn er specifieke kenmerken op anker en koppelstuk aangebracht, alleen bij de Sobat Kras crew bekend en gedocumenteerd.

hobbelige landing pink rocna
pink Rocna
hobbelige landing pink rocna
Vermomde Rocna

 

 

 

 

Inmiddels zijn we een week aan boord. Woensdag voor het eerst een zonnige dag zonder regen. Morgen ook nog minder wind voorspelt. De temperaturen blijven nog net boven de 10 graden dus dat kan beter. Hans wil de mast nog in voor controle van het want. Daarna zeilen erop en als de Oostenwind weer naar West draait kunnen we los en de steven naar Torrevieja wenden.

Vergelijkbare berichten