De afscheidsborrel van de buren!
|

Afscheidsborrel… en lijnen los

De afscheidsborrel van de buren!Voordat al onze buren in PH op vakantie gaan, hebben ze een pré-afscheidsborrel georganiseerd op de laad- en loswal afgelopen zondag. Toegesproken door Ronald werd ons de PH-vlag overhandigd om het goede leven in verre havens te vertegenwoordigen.

Een reuze geslaagd en gezellig initiatief. Thanks Ruud.

Toen was ons plan nog afgelopen week te vertrekken! Maar aangezien we nog niet klaar zijn en er een fikse depressie met Zuid Westen wind van 20 – 30 knopen heerst tot ongeveer midden volgende week is er zo alweer een week voorbij. Woensdagmiddag willen we de lijnen losmaken.

Hans is weer helemaal fit en gelukkig zijn er geen ernstige gebreken aan het licht gekomen. Dat een verschoven discus in je kaakgewricht zoveel last kan veroorzaken, hadden we niet kunnen bedenken. De orofaciale fysiotherapeut bracht uitkomst. Maar alles is weer doorgelicht en we kunnen nu ook gezondheidstechnisch losgooien.

Zo langzamerhand wordt het wel tijd om te gaan. De laatste familiebezoekjes hebben we gedaan, het huis wordt nu opgeruimd en gepoetst en de laatste ladingen de boot ingesjouwd. Dinsdagavond komt Josje, heel toepasselijk per zeilboot nog langs in Lelystad om afscheid te nemen met haar baasjes. Super fijn om haar nog even te kunnen zien en knuffelen.

Tot de volgende keer.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Hi Hans en Suzan,
    Heb je mijn mail ontvangen vandaag? Ik kreeg hem weer terug. Willen jullie even je juiste mail adres mailen svp?

Reacties zijn gesloten.