Zonsopkomst Ens. de Altea

Vreselijk tragisch ongeval

Tragisch drama

De Llano met Gerrit en Sophie krijgt, zondag 27 juli, een sms uit Nederland, dat er een Nederlands echtpaar van 67 en 63 omgekomen is bij een korte uitslaande brand aan boord van een zeiljacht ten anker in Porto Colom (Mallorca). Ze zijn in de buurt en varen er naartoe. Tot hun grote onsteltenis zien ze het welbekende zeiljacht de ‘Dwarskop’ van hun vrienden, Karel en Mieke, die ze de dag ervoor nog spraken, uitgebrand op de kant staan. De waarheid dringt door en ze informeren ons via de email.

Zonsopkomst Ens. de Altea
Zonsopkomst Ens. de Altea

Verbijstering en verslagenheid

Samen met de Pelikaan crew verwerken we het afgrijselijke bericht van dit tragisch ongeval. Twee mensen die we kennen, waarmee we op dezelfde ankerplekken lagen, voetbalwedstrijden keken en borrelden om tips uit te wisselen uit dezelfde winterhaven zijn er niet meer!? Het drama en wat er gebeurd kan zijn, spoken nog dagenlang door onze hoofden en zal ons nog lang bijblijven. Zomaar in één keer…………., verbijstering, ongeloof en verslagenheid overheersen onze emoties.

Cabo de Albir
Cabo de Albir

Condoleances

We condoleren de families en vrienden van Karel Beekman en Mieke Ketelaar met dit vreselijke tragische en onverwachte verlies.

ibiza ligt achter ons
Ibiza ligt achter ons

Vergelijkbare berichten